Hi everyone, cherish every moment and don't forget to follow my blog, i will follow back ^^

Saturday, 2 September 2017

Tangerine Brightening Mask (Buy 1 free 1 promasi hanya di Watson)

Hello guyss.. Lama dah tak tulis something kat blog.

Back to the point, tadi sis singgah masuk Watson.. And for information sekarang ada promosi tau untuk barangan terpilih kat Watson. Sis pun tak tahu sampai bila sales tersebut. Jadi peminat produk kecantikan/skincare cepat2 korang grab produk kesukaan korang tu sementara masih ada sales..

Sis masuk Watson sebab nak cari mask. Lama dah tak guna mask. Kulit sis pun makin hitam disebabkan cuaca yang sentiasa panas sekarang ni. So sis cari-cari kat Watson and nampak la Tangerine Brightening Mask, so sis pun ambil la sebab macam menarik dan yaa sebab bila beli 1 dapat 1 free. Hihi..

Sis ambil yang sudah kena pack. Dalam satu pack ada 5pcs + 5pcs(free)=10pcs dan harga semuanya Rm24 lebih. Sis tak ingat sen dy mybe 80sen or 90sen.. Lupa pla. (Mls nak check resit balik)

It's my first time using this type of mask. Yg dulu beli kat Watson juga tapi sis rasa panas je masa pakai mask tu.. So ganti lg mask lain. Kalau sis ngam dengan mask ini sis akan buat review lg tentang mask ni..

Lastly, sis rasa happy sangat sis beli mask ni masa sales.. Berbaloi ok. Sebabnya 24÷10=2.40 1 pcs (sis kira genap 24 sjaa).. Selalunya 1pcs mask Rm4/5 kalau tiada promosi.. Masa sales jee dapat Rm2.40.. Cepatt cepat grab sementara masih sales.

Semoga berguna guys...

'Cantik luar cantik dalam'

Byee sampai jumpa lagi next entry...

P/s: line kat kg kadang ok kadang tak so sis jarang update blog.. Next week rajin balik so ada masa jenguk la k..


Malam ni sis try.. Hihi

No comments:

Post a comment