Nuffnang Ads :)

Saturday, 23 March 2019

A day full of tiredness

Hello readers.

"Kerja memang takkan pernah selesai/tak ada, tapi rehat jangan pernah sekali abaikan"

Saja je nak ingatkan supaya no matter how busy u're please also take care of urself. 

Actually, today is a busy day for me. Dari pagi hingga ke petang bergerak ja. Start jam 11 lebih bersedia untuk shooting assignment. Jam 12 lebih start shooting sampai jam 3 lebih barulah selesai artis2 tak berbayar ni shooting (Sy ni memang jenis tak boleh nak berlakon kayu je, but demi assignment teruskan jelah). After shooting selesai, saya and kawan gerak lagi ke pekan untuk beli keperluan diri. 

Sampai pekan tempat pertama yang kami tuju ialah Watson. And tak tahu pula ada sell, so ramailah orang nak membeli kat Watson tu. Sis pun rambang mata macam nak beli je semua terutama yang 'Buy 1 free 1'. 

BTW, sis tak boleh nak stay lama-lama kat Watson sebab sesak sangat. After sis dah beli barang sis pun keluar la dari kedai tu. Sebenarnya ada lagi nak dibeli tapi apakan daya sis tak suka or lebih tepat sis tak selesa nak stay at a place that have so many people. Nak bergerak pun susah better angkat kaki je.

Lepas je meninggalkan Watson, sis dan kawan jalan2 kat sekitar pekan and ada pula sell baju kurung (Rm39 sepasang). Jadinya sis pun pilihlah mana yang berkenaan di hati. Sis beli satu je sebabnya hanya tu je yang menarik di mata. 

Habis kisah kat pekan, dah sampai rumah banyak kain nak dicuci so cuci kain la dulu sebelum mandi. Dah la satu hari tak berhenti gerak malam pun banyak hal nak dibuat. Hmm, kerja memang takkan pernah habis selagi masa bergerak adalah tu kerja yang perlu disiapkan. 

So sekarang jam 22:54pm and I should sleep. Goodnight everyone sweet dream and don't forget to pray before u'll sleep. 


 Reward for my tummy, because part shooting assignment dah selesai


Thats all for today, 
See u soon

Tuesday, 19 March 2019

BELIEVE

Hello readers.

03.40am and yet I can't sleep. So I will blame the coffee for making me like this. Nasiblah esok kelas jam12, boleh bangun lambat sikit.

Baiklah hari ini, I will write about..

Believe..

Believe atau percaya satu kata yang perlu kita pegang dalam diri kita. Percaya kepada siapa? 

Pertama, GOD. Trust ur life in God hands. No matter how down u're never ever not believe the power of God. Believe God will always there for you. Believe God will always guide your life. Believe God never gives u satu dugaan yang melebihi kemampuan diri kita. Percaya akan kekuasaannya

Second, myself/urself. Kenapa? Kerana kalau bukan kita sendiri yang percaya dengan kekuatan,kebaikan kita, siapa lagi? Believe urself that u can do everything u wanna do. Believe that u're the best. Believe that u will always do good deed to other. Believe that everything gonna fine. So believe in urself

So based on believe topic today I hope that u'll will learn something new. 

'First of all start to believe urself'



Anything is possible πŸ’ͺ


See u tomorrow
πŸ‘‹ πŸ‘‹ πŸ‘‹ 

Monday, 18 March 2019

You never know how special u're until u start to appreciate urself

Hello readers.

Today i want to talk about  "You never know how special u're until u start appreciate urself more"

Let's me write in EngxMalays for this topic ^^

Sebenarnya, agak sukar untuk saya nak hargai diri ini sepenuhnya. Bukan bermaksud saya tak menghargai diri ini tapi terkadang saya akan terfikir why saya dilahirkan seperti ini? why i'm not good enough to myself? why i'm not as talented as my friend? why i'm always had this little anxiety about things that not yet happen? why why and why

But as i start questioning myself, as i start doubting myself i felt deep inside me don't want that matter to be tenggelam dalam diri menjadi duri yang boleh meyakitkan diri ini dengan lebih teruk. I never want to hurt myself because of myself. I don't want to feel bad to myself.

Jadi topik hari ini iaitu Kamu takkan pernah tahu betapa specialnya diri kamu sehingga kamu mulai menghargai dirimu will be a great topic to share to someone who is like to doubting herself/himself like me, myself.

Baiklah, why i choose this topic? Sebabnya saya juga antara insan yang kurang menghargai diri sendiri. But, i change little bit little. I always said to myself that i'm a special person to me. I always remind myself that i'm great. Eventhough sometimes i'm not good enough but atleast i'm doing my best and because of that i always said to myself that i'm doing a good job. 

Kita sebagai insan yang kerdil memang akan ada banyak kelemahan tapi.. Jangan pernah jadikan kelemahan kita itu sebagai satu cara untuk kita tidak menghargai diri kita kerana bila kita hargai diri seadanya kita akan tahu kekuatan diri kita lebih banyak daripada kelemahan tersebut. Yakin bahawa setiap kita sangat-sangat berharga di mata yang Mahakuasa. Setiap kita merupakan ciptaan-Nya yang paling disayangi-Nya. Jadi jangan pernah membenci atau feel urself useless okayy.

Tambahan setiap manusia diciptakan punya kelebihan berbeza antara satu sama lain. Ada yang boleh itu, tapi dia tak boleh yang ini. Tapi ada pula yang boleh ini tapi tak boleh yang itu. Jadi we are special. Everyone of us is a special person. U special, she special.

Penutup kata dari saya, semoga kita sentiasa ingatkan sesama kita yang we're special eventhough we're different. 


INSPIRATION :)


Lots of love from me to whoever reading this :)
See u tommorow ^^

Saturday, 16 March 2019

Giveaway bersama Sponsor by Mrs Pip


Klik banner untuk maklumat lanjut :)



saya follow 😊

Wish me luck, 

Be confident of yourself

Hello readers.

Today topics is about....

'be confident of yourself'

Why we must be confident of ourself? Some people will thinks why must i be confident? Can't i just be comfortable of who i am? All of this thinking is right BUT...We can't always be comfortable of our own if it's will damage our self-confidence. 

For example:
When we do group presentation and it's need only one people to present it we always give the job or task to people who is great at communication skills. We don't want to take risk because we worry about other opinion

From my view, it so so wrong to us to think that the person with great communication skills must've done the task. Why?? Because everyone can do it but it's defend on how great we can do it compared to other.

We must be brave to accept the challenge. Don't afraid what people will think of u. BUT be confident. U are good enough. U love to learn new things. U always the best version of yourself. U always do your best no matter how hard the matter for u.

For everyone that thinks that herself/himself are not good enough to other, u are good enough for yourself. Learn to accept who u're and don't compare urself with other because it's u who live ur life not other person. 

U are how ur thinks of urself. Trust urself, be confident and always say to urself that u doing a GOOD JOB. 

P/s : I'm still in progress to build my confidence especially to talk/teach other people because soon if ada rezeki i'll really want to become a great teacher that will give knowledge, lesson to my future student. I pray that all my dream come true. Amin


Thats all for today.
See u soon, 

Tuesday, 12 March 2019

You are the best version of urself πŸ’–

Hello readers.
How are you? I hope everyone is fine. BTW it's 00.41am when I write this.

First of all, yesterday schedule is busier than other days because I have to attend three classes. I'm so so tired. But the last class which is volleyball is so fun πŸ’œ

Yesterday lessons that I got was trust urself because only u knows what u can do best. I have always doubt myself. Can I do it? Am I confident enough to do this? Do I have do to this? Everytime my confidence level turn down I felt so useless. I think myself is not good enough. And today I promise to change my mentality that I must trust myself more. I must love myself by not make myself think that I'm useless because I'm the best version of myself. 

Last but not least, I want y'all to think and say to urself that u're star in ur own life. U're a superhero to urself. U can do everything u want to do because it's what u want and it's ur life to live 🌟 
See u when I see u. 
Take care everyone and byee




Wednesday, 23 January 2019

My goals for 2019 πŸ’‹

Hello readers.

Today I will list my goal @ what I want to do this new year, 2019 and keep it here.

1.) Flawless face
2.) Using socmed for only 2 and a half hours a day + 1hours for movie, drama = 3 and a half hours
3.) iKON matter for a half hour πŸ’‹
4.) Exercise for thirty minute
5.) Focus on my goals more
6.) Always thank to God (first priority πŸ™)
7.) 50kg (current weight 58kg)
8.) Save RM1 for a day
9.) ....

The list will be continue. For now that's all my goal@what I want to do. When I have new goals I will update back. 

*BTW, a little info about one of my happy pills Kim Hanbin aka BI leadernim, lyricist, producer, singer, rapper for iKON. I really like him for always do his best. I respect him so much. He's such hard working person, artist that I know. And he write and composed phenomenal song on 2018 'Love Scenario' https://youtu.be/vecSVX1QYbQ πŸ’œ

Kim Hanbin aka BI 
cr : owner 


That's all for todayπŸ’ž