Nuffnang Ads :)

Saturday, 23 March 2019

A day full of tiredness

Hello readers.

"Kerja memang takkan pernah selesai/tak ada, tapi rehat jangan pernah sekali abaikan"

Saja je nak ingatkan supaya no matter how busy u're please also take care of urself. 

Actually, today is a busy day for me. Dari pagi hingga ke petang bergerak ja. Start jam 11 lebih bersedia untuk shooting assignment. Jam 12 lebih start shooting sampai jam 3 lebih barulah selesai artis2 tak berbayar ni shooting (Sy ni memang jenis tak boleh nak berlakon kayu je, but demi assignment teruskan jelah). After shooting selesai, saya and kawan gerak lagi ke pekan untuk beli keperluan diri. 

Sampai pekan tempat pertama yang kami tuju ialah Watson. And tak tahu pula ada sell, so ramailah orang nak membeli kat Watson tu. Sis pun rambang mata macam nak beli je semua terutama yang 'Buy 1 free 1'. 

BTW, sis tak boleh nak stay lama-lama kat Watson sebab sesak sangat. After sis dah beli barang sis pun keluar la dari kedai tu. Sebenarnya ada lagi nak dibeli tapi apakan daya sis tak suka or lebih tepat sis tak selesa nak stay at a place that have so many people. Nak bergerak pun susah better angkat kaki je.

Lepas je meninggalkan Watson, sis dan kawan jalan2 kat sekitar pekan and ada pula sell baju kurung (Rm39 sepasang). Jadinya sis pun pilihlah mana yang berkenaan di hati. Sis beli satu je sebabnya hanya tu je yang menarik di mata. 

Habis kisah kat pekan, dah sampai rumah banyak kain nak dicuci so cuci kain la dulu sebelum mandi. Dah la satu hari tak berhenti gerak malam pun banyak hal nak dibuat. Hmm, kerja memang takkan pernah habis selagi masa bergerak adalah tu kerja yang perlu disiapkan. 

So sekarang jam 22:54pm and I should sleep. Goodnight everyone sweet dream and don't forget to pray before u'll sleep. 


 Reward for my tummy, because part shooting assignment dah selesai


Thats all for today, 
See u soon

3 comments:

  1. samalahh kita tak suka pergi tempat yang sesak2.. hahahha, walaupun ada keperluan barang yang nak dibeli... tambah lagi kalau mood time tu tak okay.. hohohho.. apapun, rest cukup2 yaaa bagi tambah tenaga :D

    ReplyDelete
  2. kerja memang tak pernah habis tapi dateline kalau dah habis, kerja pulak tak siap memang sakit silap2 kena buang kerja. Dah lama tak makan KFC huhu

    ReplyDelete